U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


NIEUWS


Het voorgenomen concert van 21 maart 2020 komt door de Corona-crisis te vervallen. 


Bas van den Heuvel gaat na 15 jaar ons koor verlaten en zich verbinden aan Bachkoor - Apeldoorn en Toonkunst - Arnhem. Wij bedanken Bas voor de bijzonder prettige samenwerking en wensen hem veel succes met zijn nieuwe koren. 


 Met ingang van april 2020 zal ons koor door Marc Buijs worden geleid. Meer informatie over hem zal te zijner tijd op deze website verschijnen.


Bas van den Heuvel is toegetreden tot het comité van aanbevelingHet koor dankt haar sponsorenNaar aanleiding van de afgelasting van de Johannes Passion

We krijgen veel vragen over de afhandeling van de afgelasting van het concert dat stond gepland op 21 maart 2020. Daarom alle informatie hier op een rij: 

Het concert wordt definitief NIET uitgevoerd, dus ook niet op een later moment in 2020.

 

Er zijn veel mensen die al kaarten hebben gekocht. We restitueren het betaalde bedrag. Wellicht kunt u overwegen om het betaalde bedrag als donatie aan het koor te beschouwen (om de gemaakte kosten te dekken). In principe geldt het volgende:

  • Kocht u kaarten via de leden van het koor, dan zult u via hen op de hoogte worden gebracht van de afhandeling. U krijgt via de leden het geld teruggestort op uw bij hun bekende rekeningnummer. 
  • Kocht u de kaarten via de website, dan is uw mailadres bekend bij onze penningmeester. U krijgt van de penningmeester een mail over de afhandeling. 
  • Kocht u de kaarten via Boekhandel Lovink dan beschikt u over een genummerde toegangskaart. Met deze kaart kunt u bij Boekhandel Lovink teruggave van het betaalde bedrag vragen.